Våre tiltak som følge av Korona-viruset

Vårt kontor holder åpent som normalt og sentralbordet er åpent for telefonhenvendelser. Vi vil likevel oppfordre til enkelte smittebegrensende tiltak;

Vi ønsker å bistå nye og gamle klienter, men har iverksatt enkelte tiltak for å hindre spredning av Korona-viruset. De fleste av våre advokater vil arbeide fra hjemmekontor.

Hvis du har vært utenlands de siste 14 dagene ber vi deg om ikke å møte opp ved vårt kontor, men heller ta kontakt per telefon for å avtale telefon- eller videokonferanse.

Dersom du allerede har avtalt møte med en av våre advokater, ber vi deg om å vurdere om møtet kan avholdes per telefon- eller videokonferanse. Dersom dette er et alternativ, vennligst kontakt advokaten for å avtale slikt møte.

Har du behov for bistand uten å ha avtalt møte, ber vi deg om å ta kontakt for å avtale telefon- eller videokonferanse.

Dersom en henvendelse til en av våre advokater haster, vennligst ring eller send vedkommende en sms eller e-post, og vedkommende vil ta kontakt så fort som mulig. Alternativt send en e-post til: post@roseid.no.

For å redusere risikoen for spredning av Korona-viruset kan også åpningstidene bli begrenset. Opplysninger om dette vil bli oppdatert på våre nettsider.

Koronapandemien kan resultere i at arbeidshverdagen bli forandret fra dag til dag, vi er allikevel beredt til å bistår like bra som tidligere, selv om møtevirksomheten reduseres noe.

Du når oss på telefon 90 75 00 10 eller 63 90 89 20 og epost: post@roseid.no. Flere kontaktopplysninger finner du på våre nettsider.